Wat ik er van vind (Kris)

Ik vind het aan de enen kant wel leuk en aan de anderen niet leuk. Het leuke vind ik het huis. Het niet leuke vind ik dat ik al mij vrienden en vriendin kwijt raak. Ik vind het ook niet leuk dat papa al wat eerder weg is maar daar na komen wij ook. Eerst was mama ook weg maar nu is ze er weer. Ik vind de taal ook erg lastig. Ik kan het nu al een beetje. Het vliegen lijkt mij ook wel spannend.

One thought on “Wat ik er van vind (Kris)

  1. Je klasgenoten uit groep 5 says:

    Lieve Kris,

    Hier even een reactie van groep 5. We gaan je missen omdat we altijd leuk samen speelden. We hopen dat je het leuk gaat hebben in Seattle en dat je veel nieuwe vriendjes krijgt. En ook dat je op een leuke school terecht komt. We wensen jou met jouw gezin heel veel geluk toe in Seattle. Een goede reis!!!

    Groetjes,
    groep 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *